Werkgeversmarkt Make IT Work | Software Engineering

Op 25 februari 2020 staat de vierde werkgeversmarkt gepland voor het omscholingstraject Make IT Work in Noord-Nederland. De omscholingsrichting van deze werkgeversmarkt is Software Engineering. Tijdens de werkgeversmarkt ontmoeten werkgevers kandidaten die geselecteerd zijn voor het omscholingstraject en op zoek zijn naar een baan in de IT. De bijeenkomst is bedoeld om in gesprek te gaan en te oriënteren of je gezamenlijk met één of meerdere kandidaten het omscholingstraject in wilt gaan. Het event staat van 16.00 – 20.00 uur gepland in Hét Kasteel in Groningen.

De werkgeversmarkt is de ontmoetingsplek voor werkzoekenden die het assessment van Make IT Work hebben gehaald en voor werkgevers die op zoek zijn naar invulling van hun IT-vacatures. Tijdens dit event kunnen kandidaten kennis maken met werkgevers door middel van speeddating. Beide partijen maken kenbaar of er een ‘klik’ is.

Make IT Work

Make IT Work maakt het mogelijk voor hoogopgeleiden zonder specifieke IT-achtergrond zich te laten omscholen naar een IT-functie als Software Engineer of Business & Data Analytics. Wil je deelnemen aan een van de omscholingen van Make IT Work, meld je dan nu aan.

De werkgeversmarkt van 25 februari is specifiek gericht op de omscholingsrichting Software Engineering. Interesse in Business & Data Analytics? Klik dan hier.

Make IT Work is een initiatief van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) en startte in 2015. In samenwerking met NHL Stenden en de HvA start de IT Academy dit traject in het Noorden. 


Aanmelden als werkgever

Ben je een werkgever in Noord-Nederland en op zoek naar IT-personeel? Deelname aan Make IT Work kan ook voor uw organisatie of instelling de oplossing zijn. Ben je geïnteresseerd om op de werkgeversmarkt van 25 februari aanwezig te zijn met als opleidingsrichting Software Engineering? Stuur dan een mail naar marion.koops@itacademy.nl of neem contact op met Marion Koops: 06-28745551


 

Praktische informatie

Datum 25 feb
Type IT Academy evenement
Locatie Hét Kasteel, Melkweg 1 Groningen
Tijd 16:00 - 20:00 uur
  • Deel

Meer evenementenConferentie Nederland Digitaal 2020

16 mrt - 19 mrt
Groningen

De tweede editie van de jaarlijkse conferentie Nederland Digitaal vindt van 16 tot en met 19 maart 2020 plaats in...

Meer informatie ›

De Werkparade

01 apr
10:00 - 18:00 uur
WTC Expo, Leeuwarden

Op 1 april organiseert Fryslan werkt de Werkparade, een banenevent in het Noorden, waar ontmoeten tussen ruim 5000...

Meer informatie ›

Odyssey hackathon 2020

03 apr - 05 apr
Groningen

Odyssey Hackathon provides a new space where everyone (and everything) can become part of a solution to a...

Meer informatie ›