100 professionals starten Vakopleiding Functioneel beheer bij de IT Academy

22-05-2023

Op 9 mei is de 100e deelnemer aan de Vakopleiding Functioneel beheer in Groningen gestart. Sinds 2020 biedt IT Academy Noord-Nederland, onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen, deze opleiding aan. Op de Zernike Campus in Groningen wordt dit vijfdaagse traject verzorgd in samenwerking met de Vakopleiding Functioneel beheer®.

De Vakopleiding Functioneel beheer voorziet de moderne functioneel beheerder van de juiste handvatten en gereedschappen om nog meer impact te kunnen maken in de dagelijkse praktijk. De opleiding is geschikt voor zowel de beginnende als ervaren Functioneel Beheerder. Het vakgebied is op dit moment sterk in ontwikkeling. Tegenwoordig zijn er Functioneel beheerders in vele soorten en maten, van applicatiegerichte specialisten tot breed georiënteerde generalisten, maar ze hebben allemaal één primair doel: zorgen voor een betrouwbare, wendbare, schaalbare en innovatieve informatievoorziening voor de hele organisatie.

Achtste editie in november
Op donderdag 9 november start de achtste editie van de opleiding Functioneel beheer. Sinds woensdag 10 mei is het mogelijk om je voor deze editie in te schrijven of om een plek te reserveren. Op de opleidingsdetailpagina staat meer informatie en is inschrijven mogelijk. Een plek reserveren kan door een e-mail te sturen naar info@itacademy.nl