Maak nu de stap van digitalisering naar ‘echte’ digitale transformatie

26-01-2024

Houvast in onzekere tijden

Steeds vaker worden organisaties geconfronteerd met disruptieve ontwikkelingen. Digitalisering biedt organisaties houvast en is een hulpmiddel om uitdagingen te meten en aan te pakken. Digitale transformatie kan helpen bij het bepalen van richting en het invulling geven aan transities. Organisaties die willen groeien en zich willen voorbereiden op de toekomst, worden genoodzaakt de stap te maken van digitalisering naar ‘echte’ digitale transformatie. Op 7 maart start IT Academy Noord-Nederland met het nieuwe en exclusieve opleidingsprogramma ‘De Toekomstformule voor Digitale Transformatie’.

De zeven inspirerende masterclasses door diverse gerenommeerde sprekers worden in het Prinsenhof en het Forum in Groningen verzorgd. Zo worden de nieuwste technologische trends vormgegeven door middel van een mix aan werkvormen. Het traject is uitermate geschikt voor onder andere managers ICT, programmamanagers digitale transformatie, CTO’s, CDO’s en CIO’s. In zeven dagen, verspreid over drie maanden, leren zij omgaan met ongeziene en onvoorziene veranderingen en krijgen zij de kans om in gesprek te gaan met de leiders van de digitale revolutie. De opbrengsten van de masterclasses kunnen worden meegebracht naar de eigen organisatie. Samen worden ervaringen gedeeld en worden netwerkvorming en kennisdeling gestimuleerd. Met als doel de verankering van digitale transformatie in de strategie van de eigen organisatie.

Masterclasses   
Diverse sprekers van het opleidingsprogramma, de leiders van de digitale revolutie, verzorgen de verschillende thema’s. Zo staan Jo Caudron (Scopernia), Henk de Jong (Versuni), Menno Lanting, Peter van der Mark (FutureXL), prof. dr. J.I. Janka Stoker en prof. dr. J.H. Harry Garretsen (Rijksuniversiteit Groningen), Bart Mol (FutureXL), Ronald Israels (Eraneos) en Gwen Riko (Eraneos) als sprekers op het programma. Het programma wordt begeleid door Bart Jan Hoekman (hogeschooldocent Technology) en Thijs Broekhuizen (wetenschappelijk directeur UGBS).

Startdatum en inschrijving
De eerste editie start op 7 maart en voor deze editie is inschrijven nog mogelijk. Voor een uitgebreide omschrijving wordt verwezen naar de specifieke opleidingspagina en de opleidingsbrochure. De brochure is via onderstaande link te downloaden. Voor vragen kan rechtstreeks contact worden opgenomen met Robin van den Berg, directeur IT Academy Noord-Nederland, via robin.vandenberg@itacademy.nl of 0682371529. Tevens is het mogelijk om een plek te reserveren.

  1. Brochure De Toekomstformule voor Digitale Transformatie(1,2 MB)

Totstandkoming opleidingsprogramma
De Toekomstformule voor Digitale Transformatie wordt aangeboden door IT Academy Noord-Nederland en de University of Groningen Business School (UGBS). In nauwe samenwerking en in overleg met netwerkorganisatie Samenwerking Noord is de behoefte in kaart gebracht en het opleidingsprogramma ontwikkeld.