Aanbod IT Academy beschikbaar op dann.nl

24-01-2022

Vanaf maandag 24 januari is het opleidingsaanbod van IT Academy Noord-Nederland zichtbaar op de Digitale Academie Noord-Nederland. Via dann.nl kunnen inwoners uit Noord-Nederland inzicht krijgen en ontdekken welke opleiding passend is en hun vaardigheden vergroten. Door het beantwoorden van een interactieve vragenlijst worden gebruikers gekoppeld aan persoonlijk aanbod. Het opleidingsaanbod van de IT Academy behoort hier tot de mogelijkheden.

Noodzaak van digitalisering
IT en digitalisering worden steeds belangrijker in het dagelijks leven en zijn in veel sectoren onderdeel geworden van de primaire bedrijfsprocessen. Door het oprichten van de Digitale Academie Noord-Nederland kunnen inwoners zich een leven lang digitaal blijven ontwikkelen. Met de Digitale Academie wordt eveneens een bijdrage geleverd aan de doelstelling van de Digital Literacy Coalition om Groningen in 2025 de meest digitaal geletterde stad en provincie van Nederland te maken.

Initiatiefnemer en opleidingspartner IT Academy Noord-Nederland, onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen, werkt samen met Biblionet Groningen, Noorderpoort, Rijksuniversiteit Groningen aan het realiseren van deze maatschappelijke ambities. Naast de inzet van deze partijen wordt het platform mogelijk gemaakt middels steun van Nationaal Programma Groningen.

Ontdekken of een opleiding van de IT Academy passend is? Kijk op: dann.nl.