Aanmelden negende cohort Make IT Work mogelijk tot 11 april

25-03-2022

De voorbereidingen voor het negende cohort Software Engineering van het omscholingstraject Make IT Work in Noord-Nederland zijn in volle gang. Hoogopgeleiden zonder specifieke IT-achtergrond kunnen zich tot 11 april 2022 aanmelden voor deze editie door het maken van het assessment. Het matchingsproces tussen kandidaat en werkgever vindt daarna plaats voor de start op 7 juni.

Op 7 juni start alweer de negende editie (cohort) van het omscholingstraject Make IT Work in Noord-Nederland. De omscholingsrichting is Software Engineering. Speciaal voor geïnteresseerden die aan de slag willen in de kansrijke IT-sector wordt op 31 maart een online voorlichtingsbijeenkomst, van 10.00 – 11.00 uur, georganiseerd. Make IT Work maakt het voor hoogopgeleiden (minimaal mbo niveau 4) zonder specifieke IT-achtergrond mogelijk zich te laten omscholen naar een IT-functie op hbo-niveau én direct in een baan van start te gaan. Wie meer over het onderwijsprogramma, de opzet van het traject, kosten en resultaat wil weten, wordt van harte uitgenodigd tijdens deze bijeenkomst.

IT Academy Noord-Nederland, onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen, is voor Noord-Nederland de uitvoerder van het project Make IT Work. Het omscholingstraject (van selectieprocedure t/m het opleidingstraject) is ontwikkeld door docenten van de aangesloten kennisinstellingen en de betrokken werkgevers. 

Meld je hier aan vóór 11 april 2022