Deelnemers ronden eerste editie Informatiebeveiliging succesvol af

11-10-2021

Op dinsdag 5 oktober heeft de eerste groep de leergang Informatiebeveiliging succesvol afgerond. Negen professionals afkomstig uit verschillende branches volgden deze driedaagse leergang.  Tijdens het traject hebben zij een uitstekende basis gelegd om de informatiebeveiliging binnen hun organisatie naar een hoger niveau te brengen.

Over de leergang
De leergang Informatiebeveiliging is opgezet voor een brede doelgroep en geschikt voor iedere medewerker in de keten die te maken heeft met Informatiebeveiliging/ securitymanagement. De leergang kan worden gevolgd om de kennis te verbreden, maar ook om een eerste stap te zetten richting een loopbaan als security officer of security manager. Er wordt veel aandacht besteed aan het toepassen van beschikbare technieken en tools.

Het programma bestaat uit drie lesdagen, verspreid over drie weken, en kenmerkt zich door een goede mix van theoretische kennis over het vakgebied en praktische zaken waar direct mee aan de slag kan worden gegaan. Daarnaast delen ervaren specialisten leading practices. Het programma bevat onderwerpen zoals informatiebeveiliging managementsystemen, compliance in de ‘cloud’ en ethisch hacken. Voor een uitgebreidere omschrijving van het programma wordt er verwezen naar de opleidingspagina.

Na het succes van deze eerste editie is recent de tweede editie van deze driedaagse leergang ingepland. Op dinsdag 29 maart 2022 wordt wederom de leergang Informatiebeveiliging verzorgd.