Grote opkomst werkgeversmarkt omscholingstraject Make IT Work

26-09-2022

Voor de vorming van de 10e editie van de opleidingsrichting Software Engineering van het omscholingstraject Make IT Work organiseerde IT Academy Noord-Nederland de werkgeversmarkt op 9 september. Tijdens deze fysieke bijeenkomst ontmoetten werkgevers enthousiaste kandidaten die intrinsiek gemotiveerd zijn om zich te laten omscholen naar de IT. Met maar liefst 18 organisaties uit het noorden, was het een geslaagd event.

Het omscholingstraject Make IT Work start meerdere keren per jaar en kandidaten kunnen zich middels een online assessment op ieder moment aanmelden. Kandidaten die het assessment op hbo-niveau met succes hebben doorlopen, worden uitgenodigd voor een voorbereidingsdag en de werkgeversmarkt.

De werkgeversmarkt
Make IT Work is voor werkgevers die op zoek zijn naar een duurzame en kwalitatieve invulling van hun IT-vacatures. De werkgeversmarkt is hét moment waarbij aangesloten werkgevers kennis maken met de kandidaten. Deze kennismaking vindt plaats door middel van speeddating. Beide partijen maken kenbaar of er een ‘klik’ is en worden vervolgens door de werkgever uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Wanneer er een ‘match’ is, stroomt de kandidaat in bij het aankomende cohort.

Werkgevers bij Make IT Work
DICTU is een van de aangesloten werkgevers. Nieuwsgierig naar hun ervaringen? Bekijk onderstaande video

DICTU

DICTU

Meer informatie

Voor meer informatie over het omscholingstraject klik hier