Informatiebijeenkomst HBO-ICT studeren in deeltijd op 23 november

27-10-2023

Op donderdag 23 november wordt de informatieavond voor professionals georganiseerd op Zernikeplein 7 in Groningen. Een groot aantal deeltijd bachelor-, master-, en ad-opleidingen en cursussen doen mee aan de Informatieavond HanzePro. Om 17.15 uur verzorgt IT Academy Noord-Nederland, onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen, een algemene voorlichting over de HBO-ICT deeltijdopleiding. Ook kunnen geïnteresseerden terecht bij een voorlichting over de Master Digitale Transformatie (18.15uur).

Naast het verzorgen van een voorlichting over de deeltijdopleiding HBO-ICT is de IT Academy aanwezig op de informatiemarkt van 17.00 – 20.00 uur. Op de informatiemarkt en tijdens de voorlichting is het mogelijk om al jouw vragen te stellen omtrent de HBO-ICT deeltijdopleiding en de bijbehorende modules. Ook kan je tijdens deze informatieavond bij de IT Academy terecht voor vragen over alle andere aangeboden ICT-opleidingen. Kom tijdens de informatieavond erachter of een opleiding bij je past en welke mogelijkheden het biedt voor een volgende stap in je carrière.

HBO-ICT in deeltijd
De deeltijdopleiding HBO-ICT start op 15 februari 2024. Momenteel is de vraag naar hoogopgeleide ICT’ers erg groot. De verwachting is dat dit de komende jaren ook niet gaat veranderen. Het Instituut voor Communicatie, Media & IT biedt een brede vierjarige HBO-ICT deeltijdopleiding aan met flexibele leerroutes. De deeltijdopleiding kent modules die aansluiten op de behoefte van de markt. Het betreft modules op het gebied van onder andere Data, Programmeren, Security en Business IT.

Master Digitale Technologie
De flexibele Master Digitale Technologie start in september 2024. De complexe vraagstukken in de samenleving geven een duidelijke noodzaak voor een nieuwe rol van de digitale technologieprofessional weer. Deze vraagstukken vragen om verantwoorde keuzes over het doel dat men wil bereiken met het creëren van digitale technologie. Daarnaast zijn er mensen en middelen nodig om de gewenste verandering te realiseren. Tijdens de opleiding leer je om vanuit verschillende perspectieven naar het ontwerp- en ontwikkelproces van digitale technologie te kijken: het technisch perspectief, het gebruikersperspectief, het perspectief van organisaties en je eigen rol als ondernemend leider.

23 november 2023
Om deel te kunnen nemen aan de informatieavond voor professionals is aanmelden noodzakelijk. Aanmelden is mogelijk via de website van de Hanzehogeschool Groningen.