IT Academy organiseert op 20 april een voorlichting over de HBO-ICT deeltijdopleiding

23-02-2023

Op 4 september start de vierjarige deeltijdopleiding HBO-ICT. In aanloop naar de start van de opleiding organiseert IT Academy Noord-Nederland tijdens de informatieavond van HanzePro een voorlichtingsbijeenkomst op de Hanzehogeschool Groningen. Naast het volgen van de volledige opleiding is het mogelijk alle modules (5 maanden) van de deeltijdopleiding los te volgen. Het los volgen van modules is bijvoorbeeld ideaal voor professionals met een bachelordiploma die hun kennis willen verbreden richting de ICT of om een ICT-loopbaan te starten. Tijdens de voorlichting op 20 april worden de leerroutes besproken.

Van 17.15 tot 18.15 uur vindt de presentatie over de deeltijdopleiding HBO-ICT van de Hanzehogeschool plaats in de Van Olstborg. De opleiding kent een praktijkgericht karakter en ervaring wordt gedurende de opleiding opgedaan op de werkplek of op projectbasis bij een bedrijf.
Het eerste deel van de opleiding biedt een brede basis en bestaat uit modules op het gebied van Programmeren, Business IT, Data Analyse en ICT netwerken. Vervolgens is het mogelijk om een eigen leerroute te kiezen. Zo kan er worden gekozen voor een verdieping in bijvoorbeeld: Zo kan er worden gekozen voor een verdieping in bijvoorbeeld: Full Stack Development en Operations Engineering. Na het volgen van de opleiding kunnen cursisten aan de slag als security specialist, DevOps Engineer, Functioneel Ontwerper, Data Analist en ga zo maar door.

Tijdens de voorlichting komen alle aspecten van de opleiding aan bod. Om kennis te maken met de opleiding wordt naast de voorlichting deze avond ook een proefcollege verzorgd. HBO-ICT studeren in deeltijd iets voor jou?

Aanmelden is mogelijk via de website van HanzePro.