IT Academy organiseert webinar Blockchain op 12 mei

30-04-2020

Op dinsdag 12 mei, tussen 11.30 – 12.30 uur, organiseert IT Academy Noord-Nederland een webinar over blockchain. Spreker Olivier Rikken informeert de aanwezigen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van blockchain. Hij bespreekt wanneer een blockchain gebruikt kan worden en geeft een overzicht van verschillende use cases. Daarnaast wordt het programma van de tweedaagse Blockchain basics training van de IT Academy kort toegelicht.

Blockchain wordt gezien als een van de meest disruptieve innovaties van de afgelopen jaren. Naast dat blockchain een technologie is, is het ook een manier van denken, een manier om data te organiseren en een manier om organisaties te modelleren en in te richten.

Tijdens de webinar op 12 mei vertelt Olivier Rikken kort maar krachtig over de blockchain en haar historie, wat we hier mee kunnen en wat voor soorten we onderkennen. Daarnaast gaat Olivier in op wanneer je een blockchain wil gebruiken en geeft een overzicht van verschillende use cases in verschillende sectoren en hun meerwaarde.

Tweedaagse training Blockchain basics
IT Academy Noord-Nederland heeft gezien de huidige situatie de training Blockchain basics van mei verplaatst naar het najaar 2020. Deze tweedaagse training is voor iedere professional die wil weten wat de toepassingsmogelijkheden van blockchain zijn en of blockchain interessant kan zijn voor de eigen organisatie. Gedurende de webinar vertelt Oliver Rikken, tevens de trainer van het traject, hoe deelnemers na afloop van de training verder kunnen gaan met blockchain technologie.

Op de opleidingspagina van het traject is een uitgebreid profiel van Olivier te lezen. 

Aanmelden webinar
Aanmelden voor de webinar Blcochain kan via de evenementenpagina. Voor de webinar wordt gebruik gemaakt van een online platform: Blackboard Collaborate. Alle deelnemers ontvang ruim voor aanvang per e-mail een link waarmee zij toegang krijgen tot de online-omgeving en een instructie over het gebruik van het platform.