IT Academy van start op nieuwe opleidingslocatie

27-09-2021

IT Academy Noord-Nederland is het hogeschooljaar 2021-2022 succesvol gestart op haar nieuwe opleidingslocatie op de Zernike Campus in Groningen. Het merendeel van de opleidingen van de IT Academy vinden nu plaats op Zernikeplein 7. De opleidingen hebben een plek gekregen tussen de trajecten van HanzePro. HanzePro is de toegang tot het deeltijdonderwijs van de Hanzehogeschool Groningen en richt zich op het opleiden en ontwikkelen van professionals.

Sinds het nieuwe hogeschooljaar zijn vijf verschillende opleidingen op deze locatie gestart. Daarnaast hebben de lopende opleidingen (start 2020-2021) als Data Science en het omscholingstraject Make IT Work hier eveneens een plek gekregen. Aanstaande donderdag ontvangt de IT Academy wederom een nieuwe groep deelnemers. Dan start de dertiende editie van de praktijkleergang Functionaris Gegevensbescherming.


Momenteel wordt er nog gewerkt aan de laatste fase van het bouwtraject Zernikeplein 7. De verwachting is dat aankomende zomer het nieuwe gebouw definitief klaar is.