IT Academy zoekt stagiair Marketing & Communicatie

19-11-2020

Update: Reageren is niet meer mogelijk

IT Academy Noord-Nederland, onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen, zoekt per februari 2021 een allround communicatiestagiair. Onder begeleiding van de medewerker Marketing & Communicatie komen tijdens de stageperiode alle facetten van het communicatievak aan bod. Samen breiden jullie onder andere de bekendheid van de IT Academy uit.  

Per 1 februari 2021 heeft de IT Academy plek voor een Marketing- en Communicatiestagiair voor 36 uur per week. Het takenpakket van deze meewerkstage bestaat uit:

  • Ontwikkelen en bijhouden communicatie-uitingen
  • Schrijven van teksten (zoals: persberichten, brochures, nieuwsbrieven, testimonials en blogs)
  • Bijhouden van socials
  • Beheer website en analyseren websitegegevens
  • Ondersteunen bij het organiseren van evenementen en voorlichtingen
  • SEO/ advertentiebeheer
  • Organisatie omtrent opleidingen en trainingen

Daarnaast is er ruimte om aan de slag te gaan met een communicatie-onderzoek. Tijdens een (sollicitatie)gesprek wordt de opdracht in overleg met de student(e) besproken.  

Als stagiair kom je terecht in een klein en enthousiast team in een omgeving waar hard werken niet wordt geschuwd, maar waar ook ruimte is voor reflectie en humor. Wij zoeken minimaal een 3e-jaars communicatiestudent(e) die op zoek is naar een meewerkstage. Verdere voorwaarden zijn dat je in februari fulltime inzetbaar bent en affiniteit hebt met ICT.

Wij bieden een stagevergoeding en hebben voor de stagiair een werkplek beschikbaar (wanneer we niet thuis aan het werk zijn). Indien de student(e) niet over een laptop beschikt, dragen wij zorg voor een geschikte laptop.

Over IT Academy Noord-Nederland
Het Instituut voor Communicatie, Media & IT (CMI) van de Hanzehogeschool Groningen (HG) verzorgt onder de vlag van IT Academy Noord-Nederland opleidingen voor IT-professionals in samenwerking met het noordelijk bedrijfsleven. De IT Academy zet zich in voor een krachtige ICT-arbeidsmarkt in het Noorden.

IT Academy Noord-Nederland is in 2014 opgericht door een aantal vooraanstaande partijen in het Noorden. De IT Academy is onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen welke een belangrijke faciliterende, organisatorische en inhoudelijke rol heeft, en wordt mede mogelijk gemaakt door de Rijksuniversiteit Groningen, Noorderpoort en Samenwerking Noord. Tenslotte wordt de IT Academy ondersteund door de provincie en gemeente Groningen.

De IT Academy draagt zorg voor een optimale aansluiting van het (niet-voltijds) onderwijsaanbod op de vraag/ behoeften van de werkgevers. Dit zijn veelal de ICT-organisaties en organisaties waarin de ICT-component een belangrijke rol in het primaire proces vervult. De IT Academy is daarnaast nauw betrokken bij de HBO-ICT deeltijdopleiding. De IT Academy vervult daarmee een cruciale ‘brugfunctie’ tussen het reguliere onderwijs en de specifieke en actuele wensen van werkgevers. Alle aanvullende informatie is te vinden op de website van IT Academy.

Interesse of vragen?
Enthousiast geworden? Stuur een motivatie naar esther.terpstra@itacademy.nl. Voor vragen over de vacature kan contact worden opgenomen met Esther Terpstra, medewerker Marketing & Communicatie, van de IT Academy. Zij is van maandag t/m donderdag te bereiken per mail, telefoon of via WhatsApp.