Java Development wederom toegevoegd aan opleidingsaanbod

27-06-2023

Op 4 september start alweer de tiende editie van de leergang Java Development. Na afloop van de 24 lesdagen kunnen deelnemers aan de slag als junior Java Developer. Zo leren zij te werken aan innovatieve software ontwikkel projecten en leren zij hoe het is om betrokken te zijn bij het volledige traject van specificatie, ontwerp, realisatie, testen en het opleveren van software producten. Het traject wordt verzorgd op de Zernike Campus in Groningen

De opleiding Java development is ontwikkeld in samenwerking met CJIB en DUO. De leergang bereidt deelnemers zo goed mogelijk voor op de als Java Developer. De opleiding start met een stevige basis programmeren in Java. Daarna gaan de deelnemers aan de slag met projecten en leren zij werken in frameworks (o.a. Spring Boot en Angular). Door te werken aan projecten leren de deelnemers het landschap van een programmeur kennen en leren ze werken met de meest actuele tooling. Na afloop van de opleiding ben zijn zij in staat om in te stromen in een ontwikkelteam.

Instromen is mogelijk met een afgeronde hbo/wo opleiding (niet uitsluitend ICT) of mbo niveau 4 ICT-opleiding. Basiskennis programmeren is een pré. Het programma bestaat uit 24 lesdagen, verspreid over 7 weken.

Recent is de inschrijving voor deze editie geopend. Meer informatie en inschrijven kan via de opleidingspagina Java Development.