Nieuw: De Toekomstformule voor Digitale Transformatie

20-10-2023

Op 7 maart start een nieuw en exclusief opleidingsprogramma dat wordt aangeboden door IT Academy Noord-Nederland in samenwerking met University of Groningen Business School (UGBS). De Toekomstformule voor Digitale Transformatie bestaat uit zeven inspirerende masterclasses verzorgd door diverse gerenommeerde sprekers. Het programma is ontwikkeld voor Hoofd/managers ICT, programmamanagers digitale transformatie, CIO’s, CTO’s, CDO’s, (IT) directie en strategisch (informatie) adviseurs. 

De volgende stap in de digitale transformatie

Deelnemers leren omgaan met ongeziene en onvoorziene veranderingen tijdens dit unieke opleidingsprogramma in het Noorden.  Zo gaan zij in gesprek met de leiders van de digitale revolutie. En krijgen antwoord op vragen als: Hoe kan invulling worden gegeven aan digitale projecten voor gerichte groei? Welke nieuwe businessmodellen zijn hiervoor beschikbaar? Hoe kan worden gestuurd op basis van data? Welke nieuwe rollen horen bij de huidige ontwikkelingen? Hoe wordt regie behouden en koers bepaald in tijden van onzekerheid?

Programma

De digitale wereld kan ervaren worden als complex en verwarrend. Aan de hand van actuele casestudies en interactieve masterclasses door autoriteiten binnen hun vakgebied worden de huidige ontwikkelingen behandeld die helpen om gefundeerde beslissingen te nemen. In de verschillende masterclasses worden zeven verschillende thema’s behandeld, te weten: inspiratie (1), digitale strategie en transformatie (2), business development en innovatie (3), leiderschap in transitie (4), IT-Governance (5), transpiratie en realisatie (6) en reflectie en toekomstvisie (7). In nauwe samenwerking en in overleg met netwerkorganisatie Samenwerking Noord is de behoefte in kaart gebracht en het opleidingsprogramma ontwikkeld. 

Voor een uitgebreidere omschrijving van het programma, inclusief data, prijs en locatie wordt verwezen naar de opleidingspagina. Inschrijven is eveneens mogelijk via deze pagina. Daarnaast is het ook mogelijk om een plaats te reserveren. Voor vragen kan contact worden opgenomen met Robin van den Berg, directeur IT Academy, via robin.vandenberg@itacademy.nl.