Nieuw in het aanbod: Functioneel Beheer Procesverbetering

24-07-2023

Sinds kort is de inschrijving voor de nieuwe training Functioneel Beheer Procesverbetering geopend. In samenwerking met de Vakopleiding Functioneel beheer® wordt deze tweedaagse training verzorgd. Het traject start op 30 januari 2024 en de tweede dag staat gepland op 13 februari 2024. De training Functioneel Beheer Procesverbetering is speciaal ontwikkeld voor deelnemers die de vijfdaagse Vakopleiding Functioneel Beheer hebben gevolgd. Alumni ontvangen hierover na de zomerperiode een bericht.

De training Functioneel Beheer Procesverbetering bestaat uit twee dagen en kent zes verschillende modules. Deze training gaat over het belang van processen in het algemeen, over de processen die functioneel beheerders vrijwel dagelijks uitvoeren en over de gereedschappen (tools) die daarbij van pas komen. Ook leren deelnemers meer over de achtergrond van procesmatig werken. Net als de Vakopleiding Functioneel Beheer kenmerkt de training zich door een praktijkgerichte aanpak. Hieronder kort het programma:

Module Datum
Module 1 | De basisprincipes 30 januari 2024
Module 2 | Hoe beschrijf je een proces? 30 januari 2024
Module 3 | Hoe meet je een proces? 30 januari 2024
Module 4 | Hoe analyseer je een proces? 13 februari 2024
Module 5 | Hoe verbeter je een proces? 13 februari 2024
Module 6 | Hoe borg je een proces? 13 februari 2024

De training is zeer geschikt voor zowel de beginnende als de meer ervaren functioneel beheerders. Een vereiste aan deelname is dat iedere deelnemer de Vakopleiding Functioneel Beheer heeft gevolgd. De volgende editie van de Vakopleiding Functioneel beheer start op 9 november 2023.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust een kijkje op de opleidingspagina of neem contact op met collega Ties de Boer.