Online informatieavond op 23 april 2020

15-04-2020

Hanzepro organiseert op 23 april een online informatieavond voor professionals en bedrijven. Tijdens deze informatieavond verzorgt IT Academy Noord-Nederland een live online voorlichting en Q&A over de HBO-ICT deeltijdopleiding, de bijbehorende losse modules en het aanbod van de IT Academy. Via een online platform kunnen deelnemers zich laten informeren over de opleidingen en vragen stellen over de inhoud, toelatingsvoorwaarden, financiering en aanmeldprocedures.

Tot in ieder geval 1 juni worden alle fysieke evenementen afgelast of uitgesteld. Hanzepro volgt hierin het besluit van het kabinet en organiseert daarom een online informatieavond. Vanzelfsprekend kunnen professionals en bedrijven nog steeds bij de Hanzehogeschool Groningen en de IT Academy terecht voor opleidingsvragen. De ICT-opleidingen van de IT Academy en de HBO-ICT deeltijdopleiding van de Hanzehogeschool gaan in september ‘gewoon’ van start. De IT Academy heeft de afgelopen weken veel ervaring opgedaan met online onderwijs en de reacties van professionals, bedrijven en docenten zijn positief. Uiteraard hopen wij dat we in september weer (gedeeltelijk) fysiek onderwijs kunnen aanbieden. Mocht dit helaas nog niet mogelijk zijn, dan starten alle trajecten online. Inschrijven voor alle trajecten is zonder meer mogelijk.

Op 23 april zijn tussen 17.00 en 19.00 uur medewerkers van IT Academy Noord-Nederland aanwezig om alle vragen te beantwoorden via een live Q&A over ICT-opleidingen. Daarnaast kunnen deelnemers een livestream volgen betreffende de HBO-ICT deeltijdopleiding en de hieruit voortkomende modules.


Programma

17.00 – 19.00 uur Medewerkers IT Academy aanwezig
17.15 – 17.25 uur Live voorlichting HBO-ICT deeltijd
17.15 – 18.45 uur Live Q&A ICT-opleidingen
17.35 – 18.30 uur Live Q&A HBO-ICT deeltijd
18.30 – 18.50 uur  Live voorlichting HBO-ICT deeltijd

Aanmelden

Om deel te kunnen nemen aan deze speciale informatieavond van Hanzepro dienen deelnemers zich vooraf in te schrijven. Vervolgens ontvangen deelnemers een mail met toegang tot de Online Informatieavond. Inschrijven? Klik hier.