Op 8 november start de vijfdaagse vakopleiding Functioneel beheer

21-07-2022

Op 8 november start de vakopleiding Functioneel beheer. Het vijfdaagse traject wordt verzorgd in samenwerking met de Vakopleiding Functioneel beheer. De Vakopleiding Functioneel beheer is bedacht en ontwikkeld door Daniël E. Brouwer. Daniël is ook auteur van het “Hét handboek voor de functioneel beheerder”. In navolging op het boek, de vele reacties en de vraag vanuit de markt heeft hij de Vakopleiding ontwikkeld.

Het vakgebied Functioneel beheer is op dit moment sterk in ontwikkeling. Tegenwoordig zijn er Functioneel beheerders in vele soorten en maten, van applicatiegerichte specialisten tot breed georiënteerde generalisten, maar ze hebben allemaal één primair doel: zorgen voor een betrouwbare, wendbare, schaalbare en innovatieve informatievoorziening voor de hele organisatie.

Het traject is geschikt voor zowel de beginnende als ervaren Functioneel beheerder. Het traject heeft een duur van vijf dagen en bestaat uit tien modules van een dagdeel. Iedere module krijgen deelnemers concrete handvatten aangereikt om theorie en tools direct te vertalen naar de praktijk.

De inschrijving voor de vakopleiding Functioneel beheer is al geopend. Voor vragen kan contact op worden genomen met Mark Veldkamp, Productmanager, via mark.veldkamp@itacademy.nl of 06 575 36 795. Tevens is meer informatie te vinden op de opleidingspagina van de IT Academy.