Training Blockchain in november wederom van start

27-09-2021

Op 29 november start de tweedaagse training Blockchain basics bij IT Academy Noord-Nederland op de Zernike Campus in Groningen. Het programma bestaat uit een introductie (dag 1) en een verdieping (dag 2) en is ontwikkeld voor iedere professional die wil weten wat de toepassingsmogelijkheden van blockchain zijn. Ontdek gedurende het traject of het inzetten van een blockchain zinvol is voor de organisatie.

In alsmaar meer toepassingsgebieden worden blockchainoplossingen geïmplementeerd. Daarnaast is de technologie nog volop in ontwikkeling. Onophoudelijk implementeren verschillende sectoren, waaronder bijvoorbeeld de overheid, schoonmaakbranches, transport en logistiek, blockchain technologie. Eveneens is de veelbelovende blockchain-techniek en denkwijze interessant voor mkb-ondernemers.

De tweedaagse training Blockchain basics van de IT Academy is een oriëntatie op de blockchain, waarnaar deelnemers in staat zijn om te beoordelen of het inzetten van een blockchain zinvol is voor hun organisatie.

Over het traject
Naast het beoordelen of inzetten van blockchain zinvol is, wordt onder andere ingegaan op governance, smart contracts, het ontwerp van een blockchain-oplossing en de kansen, risico’s en bedreigingen bij blockchain implementatie.

De tweedaagse training wordt op 29 en 30 november verzorgd door IT Academy Noord-Nederland, onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen, op de Zernike Campus in Groningen. De training kenmerkt zich door haar hoog interactief karakter met veel oefeningen tussendoor en staat onder leiding van Olivier Rikken, CEO van Ledger Leopard.

Deelnemers uit verschillende organisaties nemen deel aan het traject. De training is aldus een plek om als deelnemer zijn of haar netwerk uit te breiden en samen met medewerkers van andere organisaties te leren. Uit eerdere edities heeft de IT Academy mooie reviews mogen ontvangen als: ‘een aanrader om hier een training te volgen’, ‘de training Blockchain door Olivier Rikken is zeldzaam goed’. Nieuwsgierig geworden naar het programma? Werp gerust een blik op de opleidingspagina.