Vacature: (junior) Accountmanager opleidingen

21-12-2022

IT Academy Noord-Nederland, onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen, is een bekend en betrouwbaar merk in Noord-Nederland. Sinds de oprichting is de IT Academy sterk gegroeid. Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een (junior) Accountmanager opleidingen (omvang 0,6 - 0,8 fte). 

Wat ga je doen?

Als (Junior) Accountmanager opleidingen speel je een belangrijke rol bij het inhoudelijk vormgeven van onze opleidingen en de opleidingen op een goede wijze in de markt te zetten. Dit alles gaat in goed overleg met onze opdrachtgevers, cursisten en docenten. Je adviseert klanten over een mogelijk productaanbod. Verder schrijf je offertes en presenteert deze aan en bespreekt ze met (potentiële) klanten. Het onderhouden van relevante contacten en netwerken hoort ook bij deze rol. Hoge klanttevredenheid en goede dienstverlening staan voorop bij de IT Academy. Naast de commerciële activiteiten ben je regelmatig aanwezig bij de lopende opleidingen en onderhoud je contact met docenten en cursisten. Daarnaast ondersteun je de Opleidingscoördinator met administratieve werkzaamheden. Binnen het team doe je voorstellen voor mogelijk te ontwikkelen nieuwe producten, diensten en/of activiteiten. Je werkt nauw samen met onze Productmanager en Opleidingscoördinator.
 

Over de organisatie

Een baan bij de Hanzehogeschool Groningen betekent werken in een broedplaats van mensen die de wereld om ons heen mooier, gezonder en duurzamer willen maken. IT Academy Noord-Nederland is in 2014 opgericht door een aantal vooraanstaande partijen in het Noorden. De IT Academy draagt zorg voor een optimale aansluiting van het (niet-voltijds) onderwijsaanbod op de vraag/ behoeften van de werkgevers. Dit zijn veelal de ICT-organisaties en organisaties waarin de ICT-component een belangrijke rol in het primaire proces vervult. Leven Lang Ontwikkelen is een belangrijk en actueel onderwerp in onze samenleving. In de toekomst wordt dit steeds belangrijker. De IT Academy loopt voorop met deze ontwikkelingen en wil hierin haar positie de komende jaren versterken. Alle aanvullende informatie vind je op de website van de IT Academy. Samen met het team van 9 personen werk je aan de ambities voor een duurzame verbetering van de regionale arbeidsmarkt en de versterking van de positie van het Noorden als ICT-regio.
De IT Academy Noord-Nederland is onderdeel van het Instituut voor Communicatie, Media & IT van de Hanzehogeschool Groningen.

Functie-eisen

Wij zoeken een klantgerichte teamplayer die graag de handen uit de mouwen steekt. Verder heb je:

  • Een afgeronde hbo-opleiding en enkele jaren werkervaring in een commerciële rol.
  • Bij voorkeur ervaring en affiniteit met ICT, arbeidsmarkt en onderwijs.
  • Een relevant netwerk in de ICT (pré).

Arbeidsvoorwaarden en meer

Benieuwd naar de arbeidsvoorwaarden? En overige informatie? Klik hier.