Vacature: Opleidingscoördinator

16-12-2020

IT Academy Noord-Nederland, onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen, is op zoek naar een opleidingscoördinator (0,6 fte) ter vervanging tijdens zwangerschapsverlof. Als Opleidingscoördinator bij de IT Academy coördineer en begeleid je de gehele organisatie rondom onze opleidingen. De indiensttreding is zo spoedig mogelijk. Nieuwsgierig geworden? Lees gerust verder!

Kom werken in een klein gedreven team

Als Opleidingscoördinator onderhoud je contact met docenten en cursisten. Jij zorgt ervoor dat zij alle informatie omtrent planning, lesmateriaal en locaties tijdig en correct ontvangen. Hierbij staat een hoge klanttevredenheid en een goede dienstverlening voorop. Bij de IT Academy wordt gewerkt met een elektronische leeromgeving, Blackboard, om docenten en cursisten te informeren. Jij houdt deze leeromgeving up-to-date met alle informatie. Daarnaast zorg jij er mede voor dat ook alle catering en voorzieningen zijn geregeld voor de opleiding.

Je werkt nauw samen met onze productmanager, Mark Veldkamp, en ondersteunt hem bij het inhoudelijk vormgeven van onze opleidingen en om de opleidingen op een goede wijze neer te zetten. Dit alles gaat in goed overleg met onze opdrachtgevers, cursisten en docenten. Je geeft voorlichting over ons opleidingsaanbod en verzorgt samen met de productmanager de kick-off en afsluiting van onze opleidingen.

Je monitort en managet de cursusvoortgang en tevredenheid van onze cursisten en docenten. Je bereidt de facturatie voor en schakelt met het Stafbureau Financieel Economische Zaken (FEZ) voor de uiteindelijke facturatie richting onze opdrachtgevers. Je beantwoordt informatieaanvragen over onze opleidingen en zorgt voor een goede en nette administratieve afhandeling.


Waar kom je te werken?

IT Academy Noord-Nederland is onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen en valt onder het Instituut voor Communicatie, Media & IT. Je komt te werken in een klein en enthousiast team van zes personen. Samen met het team werk je aan onze ambities voor een duurzame verbetering van de regionale arbeidsmarkt en versterking van de positie van het Noorden als ICT-regio. Je valt functioneel onder de directeur van IT Academy Noord-Nederland.

Functie-eisen

  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding op een relevant gebied (bijvoorbeeld commerciële economie of bedrijfskunde).
  • De voorkeur gaat uit naar iemand met ervaring en affiniteit met ICT en onderwijs.
  • Ervaring met het opzetten en managen van opleidingstrajecten in een commerciële setting is een pré.

De organisatie

IT Academy Noord-Nederland is in 2014 opgericht door een aantal vooraanstaande partijen in het Noorden. De Hanzehogeschool Groningen heeft een belangrijke faciliterende, organisatorische en inhoudelijke rol. Daarnaast wordt de IT Academy mede mogelijk gemaakt door de Rijksuniversiteit Groningen, Noorderpoort en Samenwerking Noord. Tenslotte wordt de IT Academy ondersteund door de provincie en gemeente Groningen.

De IT Academy draagt zorg voor een optimale aansluiting van het (niet-voltijds) onderwijsaanbod op de vraag/ behoeften van de werkgevers. Dit zijn veelal de ICT-organisaties en organisaties waarin de ICT-component een belangrijke rol in het primaire proces vervult. De IT Academy is daarnaast nauw betrokken bij de HBO-ICT deeltijdopleiding. De IT Academy vervult daarmee een cruciale ‘brugfunctie’ tussen het reguliere onderwijs en de specifieke en actuele wensen van werkgevers. Alle aanvullende informatie vind je op de website van IT Academy.

Aanbod

Het salaris bedraagt minimaal € 2.652,- en maximaal € 3.920- bruto per maand bij een fulltime dienstverband conform schaal 9 cao-hbo. Je wordt benoemd in de functie van Medewerker processen en projecten C. Wij bieden een tijdelijk dienstverband voor 5 maanden. Datum van indiensttreding is zo spoedig mogelijk. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 53 verlofdagen bij 40-urige werkweek en een 13e maand. Verder stimuleert De Hanze haar medewerkers om zich permanent te ontwikkelen. Onze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin.


Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteren gaat via de website van de Hanzehogeschool Groningen. Klik hier.

  • Sluitingsdatum 3 januari 2021
  • De eerste gesprekken vinden plaats op 8 januari of 12 januari
  • Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten
  • Wij verzoeken nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te leveren, de kosten hiervoor worden vergoed door de Hanzehogeschool.

Inlichtingen

Voor inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Robin van den Berg, directeur IT Academy Noord-Nederland, telefoonnummer 06–82371529. Voor vragen over het gebruik van het digitale sollicitatieformulier kun je contact opnemen met HR Recruitment, telefoonnummer 050-595 7505.


  • Is dit de vacature die je zoekt?