Voorlichting: HBO-ICT studeren in deeltijd

20-05-2020

In de week van 31 augustus 2020 start de deeltijdopleiding HBO-ICT van de Hanzehogeschool Groningen. Regelmatig verzorgt IT Academy Noord-Nederland, onderdeel van de Hanzehogeschool, informatiebijeenkomsten over deze deeltijdopleiding, de bijbehorende losse modules en het aanbod van de IT Academy. Gezien de huidige ontwikkelingen is het mogelijk om de meest recente voorlichting van de HBO-ICT deeltijdopleiding terug te kijken.

Het Instituut voor Communicatie, Media & IT biedt een flexibele HBO-ICT opleiding aan waarvan onderdelen ook modulair te volgen zijn. De opleiding betreft het analyseren, adviseren, ontwerpen en beheren ten aanzien van informatiesystemen. Na afronding van deze vierjarige deeltijdopleiding heeft u een brede HBO-ICT opleiding. Het is een brede HBO-ICT deeltijdopleiding met componenten uit Business IT & Management, Software Engineering en Network & Security Engineering.

In onderstaande video bespreekt Mark Veldkamp, productmanager, onder andere de inhoud, toelatingsvoorwaarden, financiering en aanmeldprocedures van de HBO-ICT deeltijd.

Jouw opstap naar een succesvolle ICT-carrière

De ICT-opleidingen van de IT Academy en de HBO-ICT deeltijdopleiding van de Hanzehogeschool gaan in augustus/ september ‘gewoon’ van start. De IT Academy heeft de afgelopen periode veel ervaring opgedaan met online onderwijs en de reacties van professionals, bedrijven en docenten zijn positief. Uiteraard hopen wij dat we in september weer (gedeeltelijk) fysiek onderwijs kunnen aanbieden. Mocht dit helaas nog niet mogelijk zijn, dan starten alle trajecten online. Inschrijven voor alle trajecten is zonder meer mogelijk.


Financiële regelingen

Deze NVAO-geaccrediteerde deeltijdopleiding kent een aantal aantrekkelijke financiële regelingen. Waaronder een halvering van het collegegeld voor nieuwe studenten. Studenten die voor het eerst starten met een Ad- of Bacheloropleiding in het Hoger Onderwijs betalen voor het eerste jaar studie de helft van collegegeld.

Online voorlichting

Klik hier voor de online voorlichting. 


Meer informatie

Voor meer informatie over de HBO-ICT deeltijdopleiding verwijzen wij graag naar onze opleidingenpagina. Vragen? Neem gerust contact op met Mark Veldkamp, Productmanager.


Brochure

  1. Brochure HBO-ICT deeltijd(1,9 MB)