Bereikbaarheid opleidingslocatie IT Academy

31-01-2022

februari - mei 2022

IT Academy Noord-Nederland en eveneens haar opleidingslocatie zijn gevestigd op de Zernike Campus in Groningen. Vanaf 11 februari wordt er verkeersoverlast verwacht door de komst van een nieuw Julianaplein in Groningen. Dit levert in ieder geval de komende drie maanden verkeershinder op in de hele stad.

De sluitingen van wegen bij het Julianaplein hebben gevolgen voor alle wegen in en rondom de stad, die daardoor meer verkeer te verwerken krijgen. Ook op de omleidingsroutes wordt veel verkeershinder verwacht.

Het advies voor deelnemers aan de opleidingen van de IT Academy is om zoveel mogelijk op de fiets te komen of gebruik te maken van het openbaar vervoer (OV). De opleidingslocatie van de IT Academy, Zernikeplein 7 in Groningen, is goed bereikbaar met het OV. Wanneer bovenstaande opties niet tot de mogelijkheden behoren, wordt geadviseerd om gebruik te maken van een P+R. Voor vertrek wordt aangeraden om te kijken op groningenbereikbaar.nl voor de actuele verkeerssituatie.


Operatie Julianaplein

Operatie Julianaplein

Voor meer informatie verwijzen wij graag naar Groningen Bereikbaar, de informatiepagina van de Hanzehogeschool Groningen of neem contact op met Isis Waalkens, opleidingscoördinator van de IT Academy. Download ook gerust hieronder het persoonlijk reisadvies.


Reisadvies op maat

  1. Reisadvies(297 kB)